24.2.2016

Viikon voxrat




Tässä on nyt sitten viikon verran rapisteltu pilleripurkkia. Olo on melko lailla verrattavissa tuohon yllä olevaan kuvaan, laittaa vaan tuon kahvinjuonnin tilalle voxran syönnin.

Vain yksi uneton yö vietetty, joskin yli puolenyön kukun edelleen eikä melatoniini pure. Tärinät ja sykkeen nousu jäi pariin ekaan päivään. Pirteämpi olen, joo. Sängystä pääsee ylös reippahasti, tunne, jota en ole kokenut 33 vuoteen. Siivonnut olen ja tarttunut toimeen - ja siinä taas piilee asian ongelma. Nyt riittää nimittäin puhtia tarttua toimeen jos toiseenkin. Tuleeko tehtyä loppuun asti.. nooo.. mahtaako olla pilleriä joka parantaisi siitä. Tai unohtelusta. Eilen kun käväisin kuvaamassa, olin jo lähdössä kun tyytyväisyyttä uhkuen muistin aivan itse että haa, puhelin jäi. Menin takaisin hakemaan puhelimen olohuoneesta. Jotain kuitenkin tapahtui siinä matkalla olohuoneesta ulko-ovelle, sillä työhuoneella huomasin olevani ilman käsilaukkua ja puhelinta kuitenkin. Käsilaukku odotteli eteisessä ja puhelin keittiössä.

Tänään kävin kuvaamassa Rymättylässä, muksut pulkkiensa kera mukana. Ajattelin myös tankata. Kotiin päästyämme saldona oli 2 Rymättylään unohdettua pulkkaa ja 1 unohtunut tankkaus. Perussettiä siis.

Voxra näyttäisi siis piristävän toheloimaan entistä tehokkaammin. Viikon päästä odottaa annostuksen tuplaaminen, toivottavasti siinä aktivoituisi myös tuo keskittymispuoli. Ei toistaiseksi vaikutusta siihen suuntaan. Vaikutusta on sensijaan alkoholitoleranssiin. 2 mietoa saunajuomaa aiheuttaa keskivaikean krapulan. Kaikki kiva kielletään.

Ei kommentteja: