18.2.2016

Hyvästi nukkumatti

Voxra valvotti melkoisesti. Ei tosiaan ollut melatoniinista paljoa apua. Nukkumaan mennessä silmät oli kiinni mutta mieli oli avoin. Näin jotain unta yöllä mutta tuntui kun olisin ollut valveilla koko ajan ja vain torkahdellut välillä. 04:50 kuikuilin vielä kelloa. Olo ei yllättävää kyllä ollut aamulla väsynyt.

Uusi annos troppia ja jälleen maagisesti klo 10:30, eli 3 tuntia lääkkeen oton jälkeen, alkaa korvissa vähän humista ja kädet hikoilla. Syke nousee. Olo on kuin olisi nautiskellut pannullisen kahvia. Vireystila nousee (varsinkin kun tässä joi taas kahvia) ja kierrokset sen mukaisesti. Ei oikein jaksaisi keskittyä kirjotteluhommiin ja tiedonhakuun. Pensseliin voisi kyllä tarttua ja huiskia menemään.

Näin kahden päivän kokeilun jälkeen arvioin että vauhti kasvaa mutta keskittyminen ei. Edelleen aamulla unohdin jättää viljun välipuvut ja sukat lokeroon, kännykkä oli hukassa jne, perussettiä. Mutta sanottakoon että olimme eilistäkin aikaisemmin päiväkodissa ja samaten töissä.

Ehkäpä tämä meno tästä asettuu. Hirveän voimallisesti tuntuisin reagoivan jo aloitusannoksiin, vaikka ei mitään vaikutusta kuuluisikaan vielä olla. Mutta olisiko sitten niin että piristävä vaikutus tuntuu heti mutta masennukseen auttava rakentuu sitten pidemmällä käytöllä. Ei yhtään haittaa tosiaan että toimintakyky nousee mutta onko siitä sitten mitään hyötyä jos varsin kohellan sitten vaan sata lasissa, eli oire ei muutu miksikään.

Nooo ehkä annamme lääkkeelle hieman pidemmän ajan kuin 2 päivää ennen johtopäätösten vetelyä. Mutta valmiiksi kauhistuttaa annoksen tuplaaminen kahden viikon päästä kun nyt jo tärisee tähän malliin.

2 kommenttia:

Juh@ze kirjoitti...

Vanha kirjoitus kun 4vuoden takaa.
Mutta pakko kommentoida minun kun asia itselle ajankohtaista ja g-konsermin hakukone eksytti minut tämän tarinan pariin.
Itsellä tapahtui aivan vastaava asia lääkkeen alotuksessa.
Tosin nyt vajaa viikko alotuksesta se tasaantuminen alkaa.
Toivottavasti ei palaudu kohta se aikaansaamattomuus takas, kun tottuu. Sellainen pelko vain on.
Kirjoituksesta muuten niin, todella rohkeasti olet kertonut asioista niinkuin ne on.
Yhtään häpeämättä yms..
Toivottavasti nyt vuonna 2020 tilanteesi on kohentunut päremmaksi.

Maria kirjoitti...

Moikkuli Juha@ze! Kyllä vaan on tilanne tasoittunut, ja Voxra todettu mitä parahimmaksi tropiksi. Voxraan tottui äkkiä. Annoksen nostaminen ei toiminut mulla, mutta tämän kylkeen kun lisäsi medikinetin, niin kappas: voxra nosti toimintakyvyn, ja medikinet auttaa keskittymään. Ja molemmista minimiannos. Joskus tarvittaessa tuplaan. Sivareina iltapäivästä hampaiden yhteen puremista ja kireää ja jumittavaa mieltä, ja käsien tärinää saattaa esiintyä (joka on vähemmän kiva sivari jos piirtää) mut se on pientä verratuna siihen, että missään ei ole rotia. Huippuyhdistelmä! Tsemppiä voxrailuun!