19.10.2011

Positiivista!

Viimepäivien kelit ovat olleet tämänlaisia. Mutta myrskyn jälkeen on poutasää?

Perjantaina ajelen Helsinkiin Art Fridaan kera portfolion, juttelemaan näyttelyajasta tuonne jonnekin vuoden päähän. Jännittävää! Eritoten se, miten ikinä löydän perille autoineni, jos se edes nyt kestää perille asti. Ja lisää hyviä uutisia: kevään valokuvakursseja on ehkä tulossa kaksi kappaletta, eli lisää työtunteja siis. Ja vieelä lisää hyviä uutisia: palkka nousee heti kun saan taideakatemiasta paperit käteen. Eli taas hyvä uutinen! Olen tosiaankin lopulta valmistumassa! Koko ajan tuntui tulevan esille uusia asioita vaikka mukamas oli jo hommat hoidettu. No, nyt tämän kuun lopussa valmistun. Lopultakin. Sitten lupaan olla enää opiskelematta ja keskittyä olennaiseen! Ja ehkä jopa nyt viikonloppuna pääsisin jo maalauspuuhiin.

Ja kaiken lisäksi: olen saanut mahtavan yhteistyökumppanin kuviskoululaisten lopputyönäyttelyyn, CelerPak on lupautunut materiaalilahjoittajaksi. Upea juttu kertakaikkiaan!

Nyt tulee niin paljon hyvää, että apua. Jossain vaiheessa se pyörä pyörähtää ja kakka alkaa taas ropisemaan. Vai voisiko olla niin, että hyvät tuulet jatkavat puhaltamistaan? Toivotaan niin!

Ei kommentteja: