23.7.2008

Vanha tuttu tuli kylään


Kuva entisestä Porin kämpästä, mutta sopii tunnelmaan

Tadaa.
Unettomuus on palannut kuvioihin.
Tässä sitä oleillaan peiton alla täysin hereillä ja kello on yli 04. Voi jumalauta.
Koitan pistää silmät kiinni ja nukkua mutta päässä huutaa miljoona asiaa. En saa niistä kiinni. En osaa jaotella. Pitäis ottaa kynä ja paperia ja tehdä lista.. pari asiaa, ihmistä, tapahtumaa pyörii kyllä mielessä mutta ei herranjumala nyt ihan näin paljon. Kohtuuttomuus.

Tiedän että jokin on vialla kun uni ei tule. Liika stressi valvottaa. Ratkaisemattomat asiat. Nyt ei ole mitään yhtä suurta nimittäjää vaan miljoona pientä tanssimassa pikku piirileikkiä korvien välissä. Yhtäaikaa suuri loputon hiljaisuus ja valtava meteli asioiden rullatessa toisesta toiseen. Oonko nyt taas tehnyt jotain? sanonut jotain? mikä sitoo ajatukset? Oon kyllä tehnyt paljonkin, sanonut liikaakin.. Kuka ja mikä tälläkertaa valvottaa?
Sen tiedän, että tä tympäsee. Nä asiat mielessä tympäsee. Helvetti kun olisin niin tunnevammanen että pystyisin olemaan ajattelematta.

Vieläkin. Pää ei päästä nukkumaan. Tässä ollaan vieläkin.

Tuli yhtäkkiä sellanen fiilis että OLISIPA TALVI. Kylmä ja hiljainen talvi tähtineen. Rauhallisuus. Vaikka en voi väittää etteikö rauhallista olisi nytkin. Koirat tuhisee sohvalla, loikoilen hirsitöllissäni korkean kallion laella hyttysverkon alla ja mistään ei kuulu ihmisen ääntä. Tä tuntu pitkään oikealta mutta nyt kaipaan jotain. Ei tässä ole kauaa omillaan oltu mutta jonkinlainen kaipuu on jo muodostunut jonkun toisen läsnäoloon..
Ollapa joulu. Edessä on muuten eka joulu 'yksin' pitkään aikaan. Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vain saa unta... (jep, pistin joululaulut soimaan, Lauluyhtye Rajatonta).

Vaiti metsä on
alla jään
kaikki elämä makaa
koski kuohuvi yksinään
humuten metsän takaa
tonttu
puoliksi unissaan
ajan virtaa on kuulevinaan
tuuli minne se vienee?
missä sen lähde lienee?


heh heh..
Päivä on noussut! Toivottakaame tervetulleeksi keskiviikko 23. heinäkuuta. Huomenna 24. päivä meinaan nauttia muutaman lasillisen syntymäpäivän johdosta. Olen syntynyt 25.7. klo 08:55. Olisipa vallan mukavata jos olisi huomenna mukavata. Yhtä mukavata kuin täyttäessäni 20v, jolloin pääsin eroon tästä vekottimesta:

Laitetaas tähän muuten tällanen väliaikanumero nuoremmasta koiraneidistäni:

heh heh :D

Heitän muuten ihan just tän hidastelevan koneen seinään. Pinna on nyt kyllä todella kireellä... järven aalto jäätynyt talvipakkasessa. Mutta että semmosta. Melko ajatuksenjuoksua taas. Pitäisköhän kirjoittaa kirja? ja palkita kullalla ja mirhalla se sankari joka selais sen sekasotkun loppuun asti.

Palataanko kesään tuolta joulun syövereistä?
Ei muuten väsytä vieläkään. Kello on jo yli 05. Alkais olemaan jo nälkä vähän.
Alkaa tää ajatuksenvirtakin vähän jo hiipua. Tähän lienee hyvä lopettaa. Mutta kerta kiellon päälle.

En mä ole lapseni lintu tästä maasta... olen pieni veljesi, tulin taivahasta. Siemenen pienoisen jonka annoit köyhälle, pieni sai sun veljesi enkeleitten maasta.

Ei kommentteja: