30.6.2016

Oijoi, hyviäkin uutisia



Hometalokauppa se ei sittenkään peruuntunut, ja teosmyynnillisestikin on sutinaa, joten!

Alakuloisuuttahan kaikkein parhaiten lääkitään shoppaamalla. Parempi sekin, kuin että lääkitsisin ryyppäämällä (kauheesti). Shoppailu on parasta myös hyvällä tuulella joten tämähän on win win! Tässä vähän luottavaisemmin mielin vähän jo. Tunnelissa ollaan yhä ja joka hemmetin valo on tähän mennessä osoittautunut junaksi, mutta ehkä se tunnelin pääkin vielä sieltä tulee.

Tämä taasen on aivan klassikko. Tilaukset ja muut hommelit saatu alta pois, ja pettymyksissäkin menty pahimman yli, niin olis hyvä fiilis aloittaa uusia duuneja jotka kutkuttelee mielessä. PAAAAIITSI että kesäloma alkaa. En tykkää lomailla. Mutta lapset tykkää ja ehkä saan siinä ohessa piirrettyäkin jotain. Tuntuu ihan hölmöltä lomailla taiteesta :D

Pikaisia luonnoksia

Shoppailin ikeasta kehyksiä. I know. Ei hyvä. Mutta tilin saldo myös ei hyvä niin on nöyrryttävä. Tekis nuo 6 pikkuruista ja 2 isompaa kehystä kuvaa täyteen loman aikana niin i'm happy. Ihan kiva tehdä välillä pienempää ja rauhassa. Vaikka kyllä se maali sieltä yrittää puskea joka kuvaan mukaan. Pitää tehä luonnoksia vaan rutosti että saa sen *juuri oikean* tavan yhdistää kaikkea. Väripapereita myös shoppasin. Tekstiä ajattelen. Pitää haalia englanninkielisiä sanoma/aikakausilehtiä.

Joo että semmosta! Ihan hyvä! Se on kohta sittennii lomalle lompsis. Yritän innostua asiasta. Lasten kanssa aikaa. Jes.




Ei kommentteja: