11.4.2016

Valoo




Aurinko tuolla ulkona paistelee, yrittäen antaa valheellista mielikuvaa siitä tunnelin päässä olisi valoo, eikä olisi huolen häivää!

Ei mee läpi! Kulmat kurtussa tunnelissa, paskat nakkaan, pitäköön tunkkisa aurinko.

No ei, piristäähän tuo ja ihanaa kun on lämpöä. Turun kevät ei vakuuta ihan samalla tavalla kuin meren äärellä. Tässä meneillään myös viimeinen kevät omakotiasumista, vuoden päästä on muutettava. Mikä sen jälkeen odottaa, sitä ei tiedä tuo sinitaivaskaan. Tuossa katselin huvikseni että minkäslaiseen vuokra-asuntoon rahani riittävät sitten kun nykyisestä asumuksesta tulee lähtö. Vaikka luopuisi autosta niin rahnat riittäis silti korkeintaan autotalliin, ei siis yhteenkään vuokra-asuntoon, kiitos tuon hometalolainan. Kaikki rahat menee sitten jo siihen. Ihan pikkasen ahistaa. Toivotaan ilmanstonmuutoksen pikaista edistymistä jotta telttamajoituksessa ei viluttaisi niin paljoa.

</itsesääli>

ADD-rintamalla ollaan positiivisen äärellä. Medikinet CR menee 5mg annostuksella ja tuntuu oivalliselta. Ei sivareita, kevyt skarppaus. Senvertaa kevyt kuitenkin että kamalasti tulee tehtyä virheitä työskennellessä ja keskittyminen ei oikein pysy yllä, mutta turhautumista ja muihin asioihin jumittelua ei tule, se on hyvä. Vähän aikaa vielä tällä miedolla annostuksella ja sitten nosto kymppiin, joka on edelleen mieto, mutta ehkä minulle toivottavasti riittävä. Hyvä viilis.

Taiderintamalle vasta hyvää kuuluukin. Uskaltauduin lopulta siirtyä sileästä parisataagrammaisesta ihan oikean puuvillalumpun pariin ja kyllä nyt vituttaapi se, että en tehnyt noita luonnoksia jo tälle paperille. Lykkäsin ja lykkäsin, kun pelkäsin sitä että virheitä ei saa tehdä ettei paperi kärsi. No tämä kärsii mitä tahansa näköjään ja työstää voi rauhassa ensin lyijykynällä ja sitten pyyhkiä ja jatkaa hiilellä valmiiksi. Ihan ässä matskua. On kolme eri paperia kokeilussa, ja nyt aluksi menossa vähän struktuurisempi Langtonin lumppu. Varnialta pitäisi lähteä savea noutamaan jokukaunispäivä jotta saisi senkin puolen alkuun! Semmosia. No hommiin.

Ei kommentteja: