8.3.2013

Another lapsiaiheinen päivitys

Aloitetaan kuitenkin taiteella: sain kuin sainkin lähetettyä ajoissa (no, viimeisenä postituspäivänä) 9 näytekuvaa Salmelaan. Nyt sitten tuloksia odotellessa. Ja fridan pääsiäisnäyttelyä, joka myös on tässä kuussa. Salmelaan työstin tämmöstä uutta.

Miettein olisiko vaan pitänyt pistää tuo maalaten, mutta kun piirustutti ja jotenkin hiili on vieläkin in. Plus että hiilihommelit on ajallisesti helpommin hallittavissa ja halvemmin alusta aloitettavissa jos ei tunnukkaan hyvältä.

Tuntuihan se! Ja entisestään vaan kasvaa hinku ostaa kuivapastellikynät. Ja jostain, varmaan Kuutti Lavosen näyttelystä, kumpuaa myös hinku tehdä aivan sileää liitupohjaa ja liituilla sille.

Sen odottakoot nyt toistaiseksi, sillä työn alla on fridan toukokuun valokuvanäyttelyn teokset.

En osaa olla niihinkin vähän pensselillä sohimatta. Kyseessä on siis pigmenttisiirtotekniikka, eli mustesuihkuvalokuvan siirrän mediumilla kankaalle. Maalausta tulee puolin jos toisin akryylillä ja ehkä vielä öljylläkin päälle. Huikeita ideoita on taas kultaisen akryylin kokeilemisesta, mahtaako bling bling näkyä mediumin takaa? Pintaan en sitä haluaisi kuin lehtikultana ja siihen ei just nyt riitä raha ja rohkeus. Halua kyllä olisi, tulis komiat duunit, ikonomaiset. Luvassa on siis lärvejä jälleen..

Mutta se lapsiaihe! Näin taiteen kautta keveästi siihen:

Tytär sai synttärilahjaksi tuommoisen piirustusjutun! Leikin sillä ite kun tyttö nukkuu, muuten hän ei kauheasti halua kanssani piirtää kun en osaa lopettaa. Löydän itseni aina yksin lattialta tuhertamassa jotain omenan varjostusta ja likka on jo lähtenyt muualle. Mutta tämä on superhauska, ja keksisin tavan varjostellakin! Jes!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Poikamme William Emil tässä raakkumassa yöhuutojaan. Yess.


Bonuksena weppikameran snapshotti vuodelta 2010 kun odotin esikoista. Olin tuossa mukamas väsynyt. Sana, jonka määritelmää en tuolloin vielä tiennyt.. :D Tuo tumma tukka muuten vanhentaa. Olin jo aikeissa mennä laittaan ottatukkaa ja tummentaa mutta oliskohan tuo vaalea sittenkin parempi.. Heh. Jepjep, tukkahan se toki vanhentaa.. ;) Kummastakin raskaudesta olen saanut harmaita hiuksia. Siis oikeita, paksuja karheita harmaita. Musta tulee ainakin uskottavavan näkönen naavapäinen taiteilija isona.

Ei kommentteja: