31.3.2012

Kuvailuja







Siinä missä eilen pohtisin kasvimaan perkaamista, totesin aamulla lumen tehneen comebackin.. kevät tule takaisin! Välittömästi vetää energiaa alas tuommoinen keli. Sataa loskaa ja paskaa.

Valokuvien käyttöä pohtisin eilen, ja tadaa, tänään on jo esittää kysymyksille vastauksia: Ensi keväälle on suunnitteilla valokuvanäyttely Fridaan. Ehkä, mahdollisesti, katsotaan nyt! :) Silisec-duunien lisäksi ajattelin välittömästi alla olevasta sarjasta 20x20 - vedoksia kruusatuissa kehyksissä. Tai mitenköhän ne menisi pigmenttivedoksina jossain pinnassa... no mutta, näyttelyä siis ehkä pukkaa, jei! Kakelhalleniin naputtelin myös hakemusta, ja tiedusteluja lähettelin Tallinnankin suuntaan. Verkkoja vesillä siis :)

Maalauksen kanssa lähtee niin sanotusti mopo käsistä, olen maalannut ihohuokosia neljä tuntia. Ja kun siis ne eivät varmaan tule edes näkymään lopullisessa duunissa, typerä olo. Iski jokin orastava taiteellinen autismi enkä päässyt irti yksityiskohdista. Nyt reippaana eteenpäin. Suu paikalleen ja sitten suuret manööverit..

Ei kommentteja: