10.7.2011

Let's get down to business

Lomailut on tältäerää sitten lomailtu. Kesäkuu tuli oltua ns. "kesälomalla", poissa työhuoneelta. Täällä sitä on nyt möyritty pari päivää. Tyypilliseen tapaan piti aloittaa hommat työhuoneen raivaamisella. En ole juuri mitään tehnyt Auran Gallerian näyttelyn jälkeen, muuta kuin sotkenut.

Senvertaa oli matskuja jäljellä että sain kaksi pikkupohjaa laitettua. Nyt sitten gesson kuivumista odotellessa plaraan kuvia ja fiilistelen että mitäs mitäs. Jotekin ei huvittaisi tehdä naamoja enää mutta katotaan nyt.

Työhuoneella on kyllä vieläkin aivan järkyttäävn pimeää. En siis ole tehnyt asialle yhtään mitään. Tarttis kunnon valaistus saada, järkky hedari tulee täällä nyhjöttämisestä. Toinen mikä tarttis tehdä on seinien maalaaminen valkoiseksi. Nyt ne on tuollaiset laihan latten beessit, ja tietenkin erittäin likaiset. Vaan ei ole minussa sähkömiehen eikä seinämaalarin vikaa, joten täällä värjötellään odottamassa että joku tekis tämänkin mun puolesta. Maalaukset voin tehä ite.


Ihastuttava tyttöseni on isukin hoivissa kotona. Kun sanotaan että lapsi muuttaa kaiken, niin sen se nyt sitten ainakin on muuttanut, että työskentely- ja hoitovuoroajat on jaettu miehen työvuorolistan mukaisesti kalenteriin etukäteen. Että se siitä inspiraation odottelusta nyt sitten viimeistäänkin. Sen on iskettävä tänään klo 15-> ja seuraavaksi vasta torstaina samaan aikaan, ellen saa siinä välissä rinsessaa hoitoon jonnekin. Voisi hän täällä mukanakin keikkua vaikka matkasängyssä, mutta ei viihdy itsekseen tuo pieni olento; kokoajan täytyy olla joku ihastelemassa, keikuttamassa ja leikittämässä. Eläväinen tapaus. Niinhän ne tohtorit uhkailivat jo silloin kun vauva oli vielä mahassa, että taitaa olla aika aktiivinen tyttö tulossa, kun niin kovasti melskasi ja potki kun vähän pienokaista yrittivät vatsan pinnalta tunnustella. Oikeassa olivat!

Ei kommentteja: