10.1.2008

Kas näin niellään myrkky, ja myrkky niellään näin..

*sensuroitu*
Päivän paras ei paljoa lupaile.

On se nyt kumma kun homma ei suju. Kun ei ole mitään materiaalia arkistossa ja pitäisi luottaa intuitioon ja Luoda Isolla Ällällä, on pää tyhjä kuin pankkitili. Oikeasti, en ole mitenkään kykeneväinen ajattelemiseen. Yritin maata hetken ja kuulostella mitä päässä liikkuu. *HUMINAA* ei mitään. Siis yleensä siellä liikkuu edes se, että 'yritän ajatella mitä ajattelen nyt', mutta tälläkertaa ei edes sitä. Oli kuin olisi tuijottanut suljettua telkkaria. Se on siinä, tiedän että se on kykeneväinen vastaanottamaan ja lähettämään, mutta ei löydä kaukosäädintä että sen saisi päälle.

Porvoon näyttely painaa päälle pahasti ja stressi on aika kova. Olen turvautunut nukahtamislääkkeisiin koska en ole paniikiltani saanut unta. Se onkin varmaan suurin syy siihen miksi pää on tyhjä. Siellä on vaan yksi iso paniikkitilanne, joka on vääntänyt projektorin solmuun.

Vietin yhden kokonaisen päivän istumalla pöydän ääressä. En edes huomannut, että oli jo ilta. Olin kokoajan lähdössä töihin, odottelin vain sitä 'tunnetta' joka poikii duuneja. Ei mitään.

Teki mieli tuikata koko rakennus tuleen ja muuttaa vaikka barbadokselle. Ehkä se olisi kirvoittanut jonkun ajatuksen. Jonkun tunteen.

Koska silloin kun ei ole pohjamateriaalia. Pitäisi pystyä vaan tuottamaan intuitiivisesti Jotakin, tuntea ja tulkita itseään värein ja kuvin. NO, en ole pitkään aikaan ollut kykeneväinen mihinkään varsin esittävään kuvaan. Ei ole mitään perustetta sille. Nyt en ole kykenevä edes abstraktiin. Tai ei voi sanoa 'edes', abstrakti lienee kuitenkin astetta vaikeampaa kuin vain kuvan tekeminen.

En tiedä mikä helvetti tässä nyt on kun tökkii. Mikään tuntemus ei riitä. En ole kokenut mitään sellaista vähään aikaan mikä olisi synnyttänyt jonkun visuaalisen reaktion.. ja jotenkaan hermot ei kestä nysväämistä ollenkaan! ei sitten tipan tippaa. Kun päällimmäiset tunnetilat on 'väsymys', 'vitutus', 'huimaus', on päässä vaan harmaata. Se on tosi ankea väri tähän kokonaisuuteen. Edes unettomuus ei tuo mitään psykoottista tähän tilanteeseen, vain harmaata, likaisen harmaata. Ei edes mitään kauniita harmaan sävyjä vaan pierun harmaita. Paskaa.

*sensuroitu*
Ei hyvää päivää.. menee kyllä niin yrittämisen puolelle..

Ei kommentteja: