17.3.2010

Kato

On rauhaisaa näinä päivinä opiskella turun piirustuskoulussa a.k.a turun taideakatemiassa, niin. Ei ole tällä hetkellä kuin 2 kolmosmaalaria asemissa. 2 otti lopputilin ja 3 on vaihdossa. Tulkee takasi! eiku älkää tulkokaan. Mulla on koko maalaussali, ja Elliinalla oma. Tosin nuo julmat neloset ovat tunkeutuneet tänne samoihin tiloihin.

Vaikeeta ymmärtää syitä sille miksi lopettaa näin kalkkiviivoilla. Ja toisaalta taas ei lainkaan vaikeaa: monestiko itsekin oon ollut lopettamassa... mutta nyt on periaatteessa enää kolmisen kuukautta tätälukuvuotta jäljellä, ja ensvuonna olo ja työskentely on omakohtaisempaa, omaehtoisempaa. Joten periaateessa. 3 kuukautta koulua enää jäljellä. En helvetissä enää ainakaan jätä kesken.. syynsä kullakin toki. En ota kantaa.

Aah. Itellä on kyllä hyvä olla kun on ihan lieskoissa tekemisen kanssa. Matskua on, sitä kuuluisaa inspiraatiota on, uudet nettisivut on, tulevaisuuden suunnitelmia on, ja selvät sävelet noin muutenki. Ja kohta tilaan taidemaalariliitolta kangasta ja gessoa yhdeksälläkympillä, jee jee!

Henri Ahdin epämuotoukuvan kaverin pohja on tuijottanut mun selkää koko päivän. En siis koskenut hiileen lainkaan, tulin kouluun siis vaan kirjottaan koodii.. aattelin että ehkä ei essi pääsekään kuviin, vaan joku kirpparilta ostamistani kuvista. Löysin siis sellasia vanhoja kuvia joista aattelin.. tai no taisin kertoa niistä jo vai kerroinko? kais.. mutta ne jäi kotiin siis jonka vuoksi on ollut hyvää aikaa naputella hooteeämällää. Saanen siitäkin oparin tai kaksi!

1 kommentti:

Eeva kirjoitti...

Mä mietin samaa, että miksi nyt, mutta syyt voivat oikeasti olla niin syvissä vesissä et ei edes pystyi ymmärtämään.

Tuun takaste sit kesäx, ja sit mä tuun saunooon! tämä olis itten uhkaus ja lupaus samassa paketissa.

Henrin (epä)muotokuva on just hyvä. siin on fiilistä ja se on meidän henri!

ja esseesi, ehhkä hemmo olikin ranskassa potemassa suomenkieln ikävää ja sitä et ihmiset on niin ystävällisiä, täällähän ei ärräpäitä julkisesti päästellä. mut muutenkin mii laikiiz a looot (essetsä ja ranskasta, en niinkään hemmost).

bisous.