22.7.2014

Aura avattu


Maalausten tekniikkana on pääasiassa akryylimaalaus sen eri variaatioina. Työmenetelmät vaihtelevat spraytekniikasta tusseihin ja värin muokkaus pinnalla tapahtuu siveltimien lisäksi sienellä, kankaalla ja palettiveitsellä. Itse työskentely perustuu tunteeseen ja tapahtumaan maalauksen ja taiteilijan välillä

Että hän olisi olemassa on baarin miestenvessan seinältä bongattu ajatelma. Nimen alle koottu kokonaisuus muodostuu tunnetilojen synnyttämistä henkilöhahmoista jotka ovat kaikki kuitenkin kuin yhtä persoonaa ja elämää.

Maalaukset kuvastavat olemisen eri puolia: itsensä kohtaamista, muutosta, tunteita ja toisaalta itsensä kadottamista. Teoksia kuvaa hyvin hedonismin paradoksi: Onnea ei ole mahdollista saavuttaa pyrkimällä siihen suoraan. Matka on tärkeämpi kuin päämäärä, ja elämä itsessään on prosessi joka muodostaa olemassaolomme merkityksen. Ne jotka pyrkivät nautintoon saavat sitä vähemmän; hyvä on nähtävä tässä ja nyt ja myös osattava ottaa vastaan. Ihmisten tunnetilojen skaala on rikas ja ehtymätön, ei kuitenkaan erehtymätön. Itseään ei ole aina helppo hyväksyä sellaisena kuin on, mutta olemme olemassa kauniisti ja hyvin juuri näin.

 (Jäi myyntiin Auran Galleriaan)



(Vasemman ja oikeanpuolimmainen myyty)



                             (myyty)



(myyty)

Kuvat: Rosa/Auran Galleria paitsi 7, 10, 11

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja tauluja! Ja hienoja myyty-tekstejä :)