24.4.2007

Nyhet

Uusinta uutta :

Hehku on keltsin pikkusisko joka sujahtaa tekotavaltaan teemaani käsitellä käytettyjä vaatteita, antaa niille ikäänkuin 'uusi elämä' taideteoksena. Hehkussa ei ole tekstiiliä itsessään, vaan hehkun massan muoto on valmistettu vanhaa miesten kauluspaitaa märällä massapinnalla pyörittämällä. Sävyssä on syvää pronssin häivää, taustalla kirkas sitruunankeltainen sävy joka on ikäänkuin petsattu syvemmillä sävyillä. Hehku on blood sweat & tears - sarjan keskimmäinen kaveri.


Kukkataulu on samaisen sarjan ensimmäinen osa, eli blood. Tälle duunille haluan jättää vähän kuriositeettia katsojalle itselleen, joten enpäs kerrokaan siitä sen enempää. Väri, massa ja kuvallinen puoli saa muodostaa jokaiselle oman analogiansa. Toisin kuin hehku, joka tuo vaikutuksensa ennemminkin värin kokemisen ja värimuistin kautta, kukkataulun merkitys ja kokemus tulee ehkä ennemminkin kuvakielestä.


Viimeinen osa on siis luonnollisesti tears. Tämä duuni on keskeneräisyydessään valmis, ja kertoo jämähtämisestä, pysähtyneisyydestä ja kesken jääneistä asioista.

Ei kommentteja: